مطلب آشپزی زیر اختصاص دارد به طرز تهیه کوفته بادمجان که برای علاقمندان به بادمجان قرار داده شده است این کوفته بسیار خوشمزه و در عین حال طعم فوق العاده ای دارد و درست کردن این کوفته کار زیاد مشکلی نیست
طرز تهیه کوفته بادمجان
در ابتدا برای طرز تهیه کوفته بادمجان باید بادمجان را سرخ کنید و روی یک دستمال تمیز بگذارید تا کاملا روغن آن گرفته شود سپس باید گوشت چرخ کرده تان را کاملا با ادویه تان که شامل ( نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن و گرد لیمو عمانی) میباشد مخلوط کرده کمی ورز داده و سپس پیاز رنده شده را نیز به آن اضافه نمایید بعد از اینکه بطور کاملا ورز دادیم آنرا بصورت گرد میکنیم و در ماهیتابه و در روغن داغ سرخ میکنیم
در یک ظرف جداگانه یک پیاز را سرخ کرده و انواع ادویه و رب را به آن اضافه میکنیم و تفت داده حدود 2 لیوان آب جوش به پیازهایتان اضافه نمایید
بعد از بجوش آمدن آب بادمجان و کوفته سرخ شده را داخل سس می اندازیم و به دلخواه چند گوجه فرنگی را از وسط نصف کرده و درون ظرف کوفته و بادمجان انداخته تا کاملا غذا جا بیفتد
نکته :
احتمالا برایتان سوال بوجود آمده که مواد لازم این کوفته کجاست ؟ میزان مواد لازم این کوفته بستگی به خودتان دارد و میتوانید با توجه به ذائقه تان مواد لازم را تهیه کنید
خواص بادمجان
1- بادمجان خواص نرم کنندگی و مد درد دارد
2- افرادیکه دارای بیماری آسم و برونشیت هستند نباید بادمجان را بصورت خام مصرف کنند و این افراد باید بادمجان رسیده و پخته شده در رژیم های غذاییشان جای دهند
6-برای بند آمدن انواع خونریزی میتوان از ریشه و شاخه های خشک بادمجان استفاده کرد
7-اگر احیانا با خوردن قارچ های سمی دچار مسمومیت شدید میتوان از بادمجان بعنوان پادزهر و خروج کردن سم بدن استفاده نمود
8- اگر میخواهید که از شر گرفتگی رگها و سکته قلبی در امان بمانید حتما بطور مداوم بادمجان مصرف نمایید
به دنبال یک تغییر و جهش بزرگ در زندگی هستید؟ شاید مهاجرت به یک کشور دیگر چیزی است که دنبالش می گردید. وکلای موسسه مهاجرتی ویستا، مشاورینی کارآمد هستند که در این امر همراه با شما خواهند بود. موسسه مهاجرتی ویستا آریان ایرانیان با بیش از ۱۰ سال سابقه در امر مهاجرت و اخذ ویزای تضمینی و بورسیه تحصیلی ، می تواند یاری گری مطمئن برای شما باشد تا با خیال راحت در مورد مهاجرت به کانادا و مهاجرت به کشورهایی مثل کانادا و آمریکا و انواع ویزا های تحصیلی و سرمایه گذاری در کانادا و آمریکا تصمیم گیری کنید.
مهاجرت به کانادا ، اخذ ویزای مولتیپل کانادا ، سرمایه گذاری کبک و دریافت بورسیه تحصیلی از دانشگاه های معتبر کانادا و آمریکا و جهان از جمله تخصص های وکلای مهاجرتی ویستا است. هم چنین اگر قصد کار در کانادا یا آمریکا را دارید و یا مهاجرت به کانادا را دارید ، یا حتی دوست دارید در خارج از کشور به ادامه تحصیل بپردازید، کافی است که با ما در تماس باشید.
.
کافی شاپ داری یا کافه داری یکی از شغلهایی است که نیازمند کمی سرمایه است و اگر اراده و تلاش داشته باشید و نکات مهم درباره شغل کافه داری را بدانید میتوانید در این شغل موفق شوید. در این بخش از سایت فرکافی اطلاعاتی را درباره اموزش کافه داری یا اصول کافه داری تقدیمتان می کنیم.
به گزارش سایت فرکافی شغل کافی شاپ داری یا کافه داری در ایران، شغلی نسبتا جدید و نو و از زیرمجموعه های اتحادیه آبمیوه بستنی و کافی شاپ میباشد.
مهمترین نکته برای کافه داری یا کافی شاپ داری علاقه است و پس از ان یک سرمایه اولیه خوب اهمیت زیادی دارد.
برای احداث یک کافی شاپ خوب شما علاوه بر مکانی پر رفت و امد و درست به دکوراسیون شیک و لوازم جدید و مدرن نیازمندید.
کافه داری با بقیه شغل ها فرق میکند. تبلیغات خانه به خانه برای این شغل خیلی کاربردی ندارد. برای جذب مشتری باید حتما شخص وارد کافی شاپ شده و از طعم خوراکی و مکان انجا حس خوب بگیرد تا در زمانهای دیگر هم به اینجا بیاید. به عبارتی کافی شاپ باید مشتری پاتوقی هر روزی داشته باشد.
یکی از مهمترین نکته ها از اصول کافه داری یا کافی شاپ داری خوش رویی و دارا بودن روحیه میهمان نوازی و علاقه به فعالیتها و مشاغل خدماتی و اخلاق خوش است که در جذب مشتری ثابت به شدت تاثیر گذار است.
در این بخش از سایت فرکافی برخی از مهمترین اصل کافه داری را تقدیمتان میکنیم.
در این قسمت از سایت فرکافی برخی از اصول مهم و نیاز های اساسی برای آموزش کافی شاپ داری را برای شما گرداوری کردیم که در اختیارتان می گذاریم.
-متقاضیان راهاندازی کافیشاپ نباید مکانهایی را که در نزدیکی مدارس و دانشگاههای دخترانه قرار دارند، به عنوان محل کسب معرفی کنند.
-کافیشاپداران باید از ساعت 24 به بعد مغازههای خود را تعطیل کنند و چنانچه میخواهند به نظافت مغازه بپردازند، باید چراغها را خاموش کنند.
– به کار بردن اسامی و عناوین و نیز اصطلاحات بیگانه ممنوع است. نام تابلو با کلمات فارسی انتخاب شود.
– داشتن محل کسبی به مساحت حداقل 20 متر مربع
– خانم ها اجازه ایستادن پشت کانتر در کافیشاپ را ندارند.
– خانمهایی که قصد راهاندازی کافیشاپ دارند، باید فرد ذکوری را به عنوان مباشر به اتحادیه معرفی کنند.
– محل کسب معرفیشده باید دارای سند مالکیت یا اجارهنامه عادی و محضری باشد تا صدور پروانه کسب به جریان بیفتد.
بیشتر بدانید : تفاوت انواع قهوه ها و طرز تهیه
ـ کافیشاپ ها حداکثر تا ساعت 24 میتوانند باز باشند.
ـ از آن به بعد، اداره اماکن با آنها برخورد میکند.
ـ در بعضی مواقع، کافیشاپها از ساعت24 به بعد برای انجام دادن نظافت باز هستند. در این صورت، اداره اماکن به دلیل روشن بودن چراغها با آنها برخورد میکند.
— دوربین مدار بسته حتما نصب شود.
— در صورت واقع شدن در طبقات، عرض راهرو و پلهها حداقل باید ۱۲۰ سانتیمتر باشد.
– خانمها به تنهایی اجازه فعالیت در کافیشاپها را ندارند.
– سرویس بهداشتی جداگانه برای آقایان و خانمها داشته باشد.
— محلی مناسب برای استراحت کارگران در نظر گرفته و از اسکان افراد متفرقه خودداری شود.
1- احراز تابعیت جمهوری اسلامی ایران
2- ارائه سند مالکیت شامل یکی از موارد زیر:
الف. بنچاق
ب. اجارهنامه رسمی یا عادی
پ. مبایعهنامه
ت. حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم اجارهنامه
ث. رسید پرداخت اجارهبها معتبر
ج. ارائه قرار دادهای منعقدشده بین متقاضی پروانه کسب با ادارات و سازمانهای دولتی
چ. اصل و فتوکپی تمام صفحات شناسنامه (2 نسخه)
ح. اصل و کپی کارت ملی (2 نسخه)
خ. ارائه سوابق کاربری تجاری یا اداری یا کارگاهی محل کسب (عوارض مشاغل و کسب و پیشه)
د. کسب رضایت مالک برای تغییر شغل
ذ. گواهی پایان خدمت نظام وظیفه
ر. ارائه آخرین مدرک تحصیلی
ز. 12 قطعه عکس 4×3 جدید
ژ. کدپستی 10 رقمی واحد صنفی (کپی قبض تلفن واحد صنفی)
س. در صورت داشتن پروانه کسب قبلی، ارائه فتوکپی جواز کسب
ش. در صورت موروثی بودن ملک، ارائه رضایت محضری سایر وراثت به انضمام اصل و فتوکپی شناسنامه ورثه و اصل و فتوکپی گواهی حصر وراثت
– حفظ و نگهداری موارد ضبط شده با دوربین بر عهده متصدی و مدیر مکانهای عمومی است.
– از دوربینهای مخصوص روز و شب استفاده شود تا با تغییرات نور محیط، توانایی تصویربرداری واضح وجود داشته باشد.
– سیستم دارای تنظیمات برای ثبت تاریخ و زمان تصویربرداری باشد.
– زاویه دید دوربین به نحوی باشد که تمامی محیط مجاز را پوشش دهد و رو به مراجعان باشد.
– ارتفاع نصب دوربین از سطح زمین حداکثر ۲۰۰ تا ۲۳۰ سانتیمتر باشد.
– وجود نورهای کافی در محیط با هدف ضبط واضح تصاویر، در طول شبانهروز الزامی است.
– نصب هرگونه دوربین مخفی ممنوع است.
– حداقل محلهایی از قبیل ورود و خروج، صندوقها، محل نگهداری اجناس و اشیای قیمتی و گاوصندوق باید به وسیله دوربین پوشش داده شود.
– از دوربینهایی استفاده شود که حداقل کیفیت تصویر ۴۸۰×۶۴۰ مگاپیکسل داشته باشند.
– سیستم دوربین مدار بسته مجهز به UPS باشد تا در صورت قطع برق، خللی در تصویربرداری ایجاد نشود.
– توانایی ذخیره، بازیابی و بازبینی اطلاعات را حداقل در یک ماه گذشته داشته باشد.
– با نصب تابلویی با این عبارت «این مکان توسط دوربین مداربسته کنترل میشود» اطلاعرسانی لازم به مراجعان صورت پذیرد.
کافیشاپها یک اتحادیه صنفی دارند که قیمت خدمات را تعیین و اعلام میکند. بنابراین، نباید کافهداران بیش از تعرفه اعلامشده از مردم پول دریافت کنند. در غیر این صورت، برابر قانون تعزیرات، به ترتیب زیر جریمه میشوند:
1- تذکر کتبی و تشکیل پرونده
2- اخطار شدید و اخذ تعهد کتبی مبنی بر عدم تخلف و ممهور کردن پروانه واحد
3- جریمه نقدی از 5 هزار ریال تا 5 برابر میزان گرانفروشی و ممهور کردن پروانه واحد
4- جریمه از 10 هزار ریال تا 10 برابر میزان گرانفروشی و قطع تمامی یا بعضی خدمات دولتی از یک تا شش ماه و ممهور کردن پروانه واحد
5- علاوه بر اخذ جریمه طبق مرتبه چهارم، تعطیل موقت از یک تا 6 ماه و نصب پارچه به عنوان «گرانفروش»
6- تعطیل دائم و لغو پروانه واحد
– از کافی شاپها مالیات بر ارزش افزوده اخد نمیشود و آنها نباید از مردم بگیرند
– فقط رستورانها و تالارهای پذیرایی مجوز دریافت مالیات بر ارزش افزوده دارند
– اشتغال زنان در کافیشاپها ممنوع است.
– ایستادن خانمها پشت کانتر کافی شاپها ممنوع است.
نکته: برای اخذ جواز کافی شاپ نیاز به ارائه هیچ مدرکی از آموزشگاههای کافی شاپ نیست.
اولین دوره آموزش کافی شاپ داری یا کافه داری در سال 1371 توسط «هتل اوین» برگزار شد. البته در حال حاضر «هتل اوین» این کار را نمیکند و «هتل هما» دورههای آموزش کافیشاپ داری در انجام می دهد.
همچنین یاد اوری می کنیم کتابهای خوبی هم در این خصوص با عنوان «دنیای دسرهای 1و2» نوشته شده که در کلاسهای فنی و حرفهای آموزش داده میشود و «دنیای دسرهای 3» نیز در حال تالیف میباشد.
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فرکافی تقدیمتان کردیم بهره مند شده باشید.
قهوه فرانسه یکی از محبوب ترین قهوه ها میباشد.این قهوه مزهای شبیه به قهوه کافِهتیِهرِه دارد ولی گرد قهوه را از آن جدا میکنند تا عطر و طعم بهتری داشته باشد. میتوان آن را برای چند ساعتی در دستگاه گرم نگه داشت. خیلی از افراد اعتقاد دارند قهوه فرانسه به نسبت انواع قهوهها رقیق تر است .این قهوه در فنجانی به سایز استاندارد و اغلب به صورت تلخ و گه گاه با شیر سرو میشود.
قهوه فرانسه تولید کشور برزیل است اما مثل قهوه ترک به دلیل نحوه ی تهیه ی آن و استفاده از دستگاه مخصوص قهوه ساز که به وسیله ی فرانسوی ها ابداع شده است به قهوه فرانسه معروف شده است.گفته شده است که قهوه فرانسه را مردی فرانسوی به نام ژانباپتیست دوبِلوآ (Jean-Baptiste de Belloy) اختراع کرده است.
شما اگر قصد میل کردن قهوه فرانسه دارید حتماً باید یک قهوه ساز مخصوص تهیه کنید.این قهوه ساز ها انواع مختلفی دارند و رنج های قیمتی متفاوتی در بازار عرضه میشود.
به گزارش ایران کافه ، قهوه ی فرانسه معمولا به صورت تلخ خورده میشود . اما یعضی از افراد آن را با شیر میل میکنند. که البته این دسته از افراد تعدادشان آن قدری هست که گزینه ای به نام “فرانسه با شیر” در اکثر منو های کافه ها و کافه رستوران ها درج شده است.
یک روش مرسوم و کاربردی برای آزمایش اصالت قهوه فرانسه این است که یک مقدار از آن را روی آب بپاشید. قهوه فرانسۀ اصیل خشک مانده، برای مدت طولانی بر روی سطح آب باقی می ماند؛ در حالی که قهوۀ غیر اصیل ته نشین شده، حتی گاهی جذب آب سرد نیز می شود.
قهوه فرانسه بر عکس قهوه ترک زبر تر آسیاب می شود و با دستگاه قهوه ساز دم می شود.در این دستگا های قهوه ساز ، قهوه را در داخل فیلتر کاغذی میریزند و در قسمت آبِ دستگاه ، به ازای هر نفر یک فنجان آب میریزند.آب داغ از یک لوله در بالای دستگاه خارج می شود و بعد از آن در حالی که محتوی قهوه است، از صافی عبور کرده، به پائین می ریزد. در آخر، قهوه در یک لیوان یا قوری جمع آوری می شود. قهوه کم کم به درون پارچی شیشهای که در پایین دستگاه است میچکد؛ در زیر آن پارچ صفحه ای داغ قرار دارد که تا مدتها محتویات داخل پارچ را گرم نگه میدارد.یعنی نیازی نیست که نگران سرد شدن قهوه تان باشید.
همچنین امکان استفاده از قهوههای کیسهای وجود دارد که استفاده از این کیسهها، درستکردن قهوه و تمیزکردن دستگاه را آسانتر میسازد.
قهوه فرانسه مانند چای رقیق و بدون کف و لرد ته فنجان است و معمولا در لیوان استاندارد سرو می شود.
قهوه ترک یکی از مهمترین نوشیدنی های ترکیه و نشان دهنده فرهنگ مردم ترکیه است. این قهوه در کافی شاپ ها به فروش می رسد ، ولی شما میتوانید خودتان ان را در منزل تهیه کنید. قهوه ترک هم با شیر تهیه می شود و هم بدون شیر. در این بخش از سایت فرکافی طرز تهیه قهوه ترک با شیر و بدون شیر را برای شما بیان میکنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر ادامه مطلب را مطالعه کنید.
قهوه جوش ترک : بهتر است از جنس مس و با دهنه ای باریک باشد.
پودر قهوه ترک : قهوه شما باید حتما بسیار نرم آسیاب شده باشد تا شبیه پودر کاکائو شود.
آب : بهتر است از آب مجدد تصفیه شده و یا آب معدنی استفاده بکنید!
شکر : شکر هم به قهوه طعم می دهد و هم باعث غلیظ تر شدن و در اصطلاح مربایی شدن هر چه بیشتر قهوه ترک خواهد شد.
منبع گرما : چه از شعله گاز استفاده میکنید و چه از اجاق برقی باید بدانید که در هنگام تهیه قهوه ترک باید شعله تان کم باشد.
فنجان : بهتر است از فنجانهای چینی مخصوص قهوه خوری استفاده کنید.
وقتی که وسایل بالا را اماده کردید به ترتیب زیر قهوه ترکتان را تهیه کنید.
۱- در اولین مرحله از طرز تهیه قهوه ترک باید میزان اب را اندازه بگیرید. برای اینکار کافیست به اندازه فنجانی که میخواهید به مهمان ها قهوه بدهید برای هر نفر یک لیوان اب در قهوه جوش بریزید. یعنی مثلا برای 4 نفر 4 فنجان اب لازمست.
۲ – همچنین برای هر نفر یک قاشق مربا خوری سر پر قهوه ترک درون قهوه جوش بریزید. اگر قصد دارید قهوه تان برای همه شیرین باشد باید از همان اول بعد از اضافه کردن قهوه شکر را هم به قهوه جوش بیافزایید. در غیر اینصورت شکر را در شکرپاش ریخته و کنار فنجان های قهوه نزد مهمان ببرید.
۳ – به گزارش سایت فرکافی وقتیکه پودر قهوه ی ترک و شکر را ریختید باید انها را در قهوه جوش حسابی با هم ترکیب کنید.
۴ – اکنون شما باید قهوه جوش را به روی شعله ملایم بگذارید و صبر کنید تا جوش بیاید. شاید اینکار حدود ۳ الی ۴ دقیقه زمان لازم باشد. اما باید حواستان به قهوه جوش باشد و ان را فراموش نکنید. چون وقتیکه قهوه دم میکشد کف کرده و بالا می آید. این کف و فوم تیره که روی سطح قهوه ایجاد می شود برای سرو رسمی و فروشگاهی قهوه ترک خیلی مهم میباشد.
۵ – در مرحله بعدی قهوه جوش را از روی گاز بردارید تا کمی کف یا فوم روی آن پایین بیاید. یاداوری میکنیم که اگر میخواهید قهوه تان غلیظ تر شود قهوه جوش را باید حدود ۱۰ تا ۲۰ ثانیه دوباره بر روی شعله بگذارید تا مجددا کف کند و بالا بیاید .
سپس ان را برای چند ثانیه از روی شعله گاز بردارید تا فوم فروکش کند. این کار را می توانید ۱ الی ۳ بار دیگر انجام دهید تا میزان غلظت قهوه تان به حد دلخواهتان برسد.
۶ – وقتیکه به غلظت مورد نظرتان رسیدید ، کمی از کف یا فوم روی سطح قهوه را به وسیله یک قاشق مربا خوری درون هر فنجان ( فنجانهایی که برای مهمان در نظر دارید ) بریزید.
سپس قهوه جوش را بردارید و از کنار فنجان شروع به ریختن قهوه بکنید تا فنجان پر شود . برای سایر فنجان ها هم همین کار را بکنید. یادتان باشد همه فنجان ها باید به یک اندازه پر شوند.
نکته :
قهوه جوش مسی برای دم کردن قهوه ی ترک مناسب تر است. برای دم کردن قهوه ترک از آب سرد استفاده کنید. همچنین تاکید میکنیم حتماً از قهوه ای که کاملاً نرم آسیاب شده است استفاده کنید.
۴ – برای دستیابی به بهترین طعم و عطر سعی کنید از قهوه های عربیکا استفاده نمایید و یا از ترکیب های قهوه ای که بیشترین درصد تشکیل دهنده آن قهوه عربیکا باشد .
بیشتر بدانید : تفاوت انواع قهوه ها و طرز تهیه
شیر …………… یک فنجان
خامه نه چندان غلیظ ………. یک فنجان
قهوه آماده پودر شده ……… 3 قاشق سوپ خوری
آب جوش ……………………… دو فنجان
برای تهیه قهوه با شیر کافیست شیر و خامه را روی شعله ملایم با هم مخلوط کنید تا کاملا گرم شود. در همین حین، قهوه را در آب جوش حل کنید.
در بخش بعدی باید شیر و خامه را خوب هم بزنید تا کف مانند شود. هنگام سرو کردن، قهوه و مخلوط شیر را همزمان با هم داخل فنجان ها بریزید.
امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از سایت فرکافی درباره طرز تهیه قهوه ترک باشیر و بی شیر تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید. سعی کنید دو مدل را در منزل تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمانها استفاده کنید.